Barnloppis

BARNKLÄDER LEKSAKER VAGNAR SPEL BILSTOLAR BARNMÖBLER CYKLAR BÖCKER FILMER BABYSAKER SKOR MAMMAKLÄDER MM MM

torsdag 29 mars 2012

Barnloppistokiga får fullt upp i april!

Den 21 april kör vi vår andra barnloppis. Den första blev en dundersuccé och med tanke på aktiviteten på bloggen, över 1000 besökare senaste månaden, så blir nog vårens loppis minst lika lyckad. Anmälningarna har rullat in i bra takt och eftersom vi utlovat fler platser i år kan vi lova att Folkets Park kommer att vara fylld till bredden med fynd. Nu håller vi tummarna att vi lyckas locka många köpare!

Efter en veckas vila är det så dags för loppis igen och inte bara en utan till och med två! Den 28 april har både St Paulusgården i Hedemora och Vika församlingshem barnloppis. Har man tid och lust är det fullt möjligt att hinna med båda två. Vika kör samma koncept som vi, säljarna lämnar in och köparna kan i lugn och ro shoppa loss bland alla saker. Eller lugn och ro var väl och ta i för det är väl just det som barnloppisar inte är. Men trots trängsel så otroligt roliga. Vika brukar vara en populär loppis så vi rekommenderar att vara ute i tid för att få en bra plats i kön som brukar hinna bli lång innan öppning.

St Paulusgården har redan fyllt sina platser så även här finns goda chanser till fynd. Här handlar man direkt av köparen vilket också har sin charm då man ofta kan få hjälp av säljaren att hitta just det man är ute efter. Detta är också en återkommande loppis med trevlig atmosfär.

Vi önskar lycka till med alla fynd!